Branschackreditering

Statement Festival är en nystartad festival som startades som en reaktion på de otaliga övergreppen på kvinnor som inträffat på musikfestivaler. Festivalen är världens första stora musikfestival som är fri från cis-män – både bland besökarna och artisterna, och det är en tydlig markering mot de sexuella övergreppen i vårt samhälle.

Festivalen drivs av Föreningen Statement och alla arbetar ideellt med festivalen. Som en nystartad föreningen så är vi väldigt beroende av biljettförsäljningen. Eftersom vi har ett begränsat antal biljetter att sälja så har vi inga fribiljetter att dela ut, vilket betyder att vi inte kan ge bort några fria ackrediteringar.

Däremot har vi skapat en biljett med 30 procent rabatt endast för dig. En biljett som ger access till båda dagarna. En biljett som endast du i branschen får tillgång till. En biljett som inte ens våra nära och kära får köpa.

Fyll i nedan information så återkommer vi med bekräftelse när ackrediteringen är godkänd. Vänligen notera att vår önskan om en festival fri från cis-män även gäller er besökare från branschen. Biljetterna finns i begränsat antal. Hoppas vi ses på Bananpiren 31 augusti-1 september och tillsammans skapar historia!

Observera att Statement Festival är en festival för kvinnor, icke-binära och transpersoner och det inkluderar även branschrepresentater. Därför kan du inte ackrediteras till Statement om du är en cis-man.

Ansökan måste ske senast 12.00 den 30 augusti.

 

* = required fields

Förnamn*:

Efternamn*:

Företag/arbetsgivare*:

Titel*:

Mobilnummer*:

E-mail*:

Ja, härmed godkänner jag att Föreningen Statement hanterar mina personuppgifter enligt Föreningen Statements integritetspolicy.

För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen läs Föreningen Statements integritetspolicy här.