Pressackreditering

Välkommen till Statement Festival 2018 – världens första stora musikfestival för kvinnor, icke-binära och transpersoner! Festivalen kommer erbjuda ett fullspäckat program med artister, band, komiker, showartister, djs, konstnärer och poddare som alla är kvinnor, icke-binära och/eller transpersoner.

Ansökan för ackreditering av press är nu öppen. Vi hör av oss till dig när vi har hanterat din ansökan. Har du frågor om din ansökan, Statement Festival eller andra pressrelaterade frågor, mejla oss på brev@ebbalindqvist.se.

Observera att Statement Festival är en festival för kvinnor, icke-binära och transpersoner och det inkluderar även alla mediarepresentanter. Därför kan du inte få en ackreditering om du är en cis-man.

 

* = obligatoriska fält

Söker pressackreditering till Statement Festival*:
Ja

Vill besöka Statement Festival 31 augusti 2018*:
JaNej

Vill besöka Statement Festival 1 september 2018*:
JaNej

Söker fotopass*:
JaNej

Vill sända live från festivalområdet*:
JaNej


Uppgifter

Förnamn*:

Efternamn*:

Yrkesroll*: (t.ex. skrivande reporter, radioreporter, fotograf, tv-filmare)

Land*:

E-mail*:

Mobilnummer*:

Företag/arbetsgivare*:

Telefon till arbetsgivare*:

Mail till arbetsgivare*:

Hemsida*:

Beskriv kort vad ni vill bevaka på Statement festival*:

Vi återkommer till dig så snart som möjligt. Har du frågor gällande intervjuer eller annat pressrelaterat, mejla brev@ebbalindqvist.se. Har du generella frågor rörande Statement, vänligen mejla info@statementfestival.se.

Ja, härmed godkänner jag att Föreningen Statement hanterar mina personuppgifter enligt Föreningen Statements integritetspolicy.

För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen läs Föreningen Statements integritetspolicy här.